X

Davy Pootjes tekent bij Lieber Racing Team!

Ondanks de overstap van Julien Lieber naar de MXGP met Kawasaki Racing Team blijft Lieber Racing Team of LRT KTM gewoon verder doen. Volgend jaar zal de Nederlander Davy Pootjes voor het team uitkomen!

Pootjes, die dit jaar voor HSF Logistics Motorsport uitkwam kende door blessures een tegenvallend seizoen. In 2018 wil Davy voor al vrij blijven van kwetsuren en zich zich weer op de kaart zetten in het WK MX2.

Cédric Lieber: “Ik denk dat we dit seizoen wel hebben laten zien dat we met een toprijder in ons team de nodige ondersteuning kunnen bieden om voor topresultaten te gaan. We zijn dan ook super blij met een getalenteerde rijder als Davy Pootjes. Dat zal ons ook helpen om ons verder te ontwikkelen als team. Ik ben er zeker van dat hij nog heel wat in zijn mars heeft en ik kijk er naar uit omdat te zien!”

Davy Pootjes: “Ik ben heel blij dat ik voor LRT KTM heb getekend. Na enkele moeilijke jaren met blessures ben ik blij dat ik deze kans van het team heb gekregen. Ik kan niet wachten om met mijn nieuw team te beginnen werken en de voorbereiding voor 2018 te beginnen.”