Ken Roczen plaatst vraagtekens bij Marvin Musquin!

Ken Roczen plaatst vraagtekens bij Marvin Musquin!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

 Ken Roczen heeft via sociale media van zich laten horen. De Honda piloot vindt de hype rond Marvin Musquin zijn off-season resultaten klaarblijkelijk niet zo fijn.

Hij noemt de praat die journalisten en fans verkopen over het mogelijke momentum dat zijn Franse tegenstrever voor de titel aan het opbouwen is “Bullshit”. Zonder de Red Bull KTM piloot bij naam te noemen maakt hij duidelijk dat hij, hem niet meteen de titel ziet winnen. Zo plaatst Ken Roczen vraagtekens bij de favorietenrol die Marvin Musquin week na week steeds meer krijgt toegedeeld. Een logisch gevolg van de overwinningen in de Monster Cup, Red Bull Straight Rhythm, Supercross van Parijs en die in Genève!

Ken Roczen klopt zichzelf ook nog even op de borst dat hij al enkele maanden aan het rijden, en hard aan het trainen is. Klaar om terug te keren alsof er nooit wat is gebeurd. We hopen voor de motorcross en supercross fans dat dit alvast klopt! Al stellen we ons vragen bij de instagram post. Is dit er één van een zelfverzekerde jongeman die iedereen erop wil attenderen dat ze hem niet mogen vergeten. Of is dit er één van iemand die zichzelf op allerhande manieren probeert te overtuigen dat 2018 zijn jaar zal worden. Wat denkt u?!

All this talk about who’s side the momentum is on and people pretending like it is all layed out since one rider won a lot the year before he will win the championship. This guy won monster cup…ohh momentum is on his side… he is going to win the championship… ITS BULLSHIT. Stop acting like it is always all layed out. 2018 is a new year. I have won monster cup before and didn’t get the SX championship either. It DOESNT MATTER WHO WINS 3 months before the season even starts. i have ridden for a few months now and i have trained frikken hard. I am going to come out swinging in 2018 like nothing ever happened. End of the story. Whether it’s a win at A1 or not. 17 races is the series.

Een bericht gedeeld door Ken Roczen (@kenroczen94) op

Uw reacties