X

Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing team officieel voorgesteld

Husqvarna heeft onlangs hun piloten die in 2018 de kleuren van het Rockstart Energy Husqvarna Factory Racing team mogen verdedigen voorgesteld. Jason Anderson, Dean Wilson, Zach Osborne, Michael Mosiman en Mitchell Harrison krijgen de loodzware taak om na vorig jaar Zach Osborne ook dit jaar weer een titel voor het Zweedse merk in de wacht te slepen.

In 2018 kunnen ze bij Husqvarna weer rekenen op de diensten van Jason Anderson, die in 2016 al de openingswedstrijd in Anaheim op zijn naam wist te schrijven. Anderson krijgt dit seizoen het gezelschap van Dean Wilson die ook vorig jaar tijdens het tweede deel van het supercross seizoen de plek van Christophe Pourcel mocht innemen. 2018 word dus het eerste volledige seizoen voor Wilson met Husqvarna die vorig jaar als beste supercross resultaat tot tweemaal toe op plek 5 wist te finishen, en tevens ook vierde werd tijdens het Amerikaans outdoor kampioenschap.

In de 250 klasse rekent het team op de diensten van Zach Osborne, die samen met nieuwkomer Michael Mosiman zijn titel aan de oostkust zal gaan verdedigen. Aan de westkust zal enkel Mitchell Harrison als officiële Husqvarna fabriekspiloot worden uitgespeelt.

 

Tekst: Dieter Jans