X

Nù zaterdag: Benefiet-familiedag Ian De Sweemer

Het is bijna vijf maanden geleden dat Ian De Sweemer zwaar ten val is gekomen. Hierbij geraakte de beloftevolle crosser verlamd. Bij de pakken blijven zitten, is echter niet de stijl van Sweemy! Om Ian een  hart onder de riem te steken en middelen te verzamelen wordt nu zaterdag 27 januari een benefiet- en familiedag georganiseerd in het Provinciaal domein Puyenbroek in Wachtebeke! 

Het wordt een heuse familiedag met diverse activiteiten die ‘s avonds worden afgesloten met een barbecue.

U kan de dag beginnen met een wandeltocht, al dan niet met gids, in Provinciaal Domein Puyenbroeck. De tochten met gids starten om 11 en 14 uur en duren 1u30. Inschrijven hiervoor kan al vanaf 9 uur. (€ 2 per inschrijvingsformulier) voor een wandelzoektocht . Laat je leiden door raadseltjes en foto’s met hier en daar een leuk weetje. Op het einde van de tocht zal je een woord moeten samenstellen. Voor ieder juist antwoord ontvang je een leuke attentie.

Wat sportiever aangelegd?

Dan is er ook een duathlon die bestaat uit lopen en fietsen (de ideale voorbereiding motorcrossers) Voor de -14 jarigen gaat deze van start om 11 uur en bestaat uit 15 km. fietsen en 1,75 km. lopen. Voor de volwassenen volgt de start om 13 uur. Zij moeten 30 km. fietsen en 7,5 km. lopen. Inschrijven is VERPLICHT voor 23 januari. Vermeld je naam en de activiteit melden bij overschrijving van het juiste bedrag op rekeningnummer BE37 0018 2557 1928.

Verder is er animatie voor jong & oud van 13 tot 17 uur met doorlopend kindergrime, springkastelen, volksspelen en optredens van zangers en artiesten.

Natje + droogje én Showtime!

Er zal een foodtruckpleintje zijn van 10 tot 17 uur met doorlopend verschillende lekkernijen, opwarmertjes, maaltijden, jeneverhuisje, … Van 18 tot 24 uur is er dan de avondshow met Barbecue. Gelieve hiervoor uw reservering te bevestigen als volgt: stort het juiste bedrag op rekeningnummer BE37 0018 2557 1928 met vermelding van uw naam + het aantal personen. Tot en met 12 jaar betaal je € 15 / p.p.. Volwassenen  betalen € 30 / p.p. De Barbecue à volonté start om 19 uur.

Om 20.30 uur is er een optreden van Youston, de nieuwe Vlaamse popsensatie. Om 21 uur is er een optreden van het Gentse travestieten gezelschap Les Folles de Gand. Deze dames (sic!) nemen u mee in een toffe plezante, losse sfeer waarmee in schoonheid deze dag kan afgesloten worden. Liefst 6 professionele dansers nemen u mee in een betoverende show vol glamour en glitter, pluimen en … plezier! Inschrijven en info via: rogiest.melissa@gmail.com

Ben jij een sporter in hart en nieren, een crosser met het hart op de juiste plaats … dan kan en mag je dit niet missen !!!