X

AXUK: Wie pakt vanavond de titel in Londen?!

Dit jaar volgen we het UK Arenacross met extra aandacht, omdat zoals u weet het circus op 3 maart ook neerstrijkt in Hasselt. Deze wedstrijd telt echter niet mee voor de titel en daarmee is de wedstrijd in de SSE Arena in Wembley Londen de laatste van het kampioenschap!

In Londen krijgen we een showdown tussen twee Europese grootmeesters in supercross. Cedric Soubeyras en Thomas Ramette, gescheiden door slechts 3 punten, zullen onderling gaan uitmaken wie de 2018 Arenacross UK titel naar zich toe zal trekken en de daarbij horende opscheprechten en money, money!

Wie wordt de best of the rest?!

Achter deze twee elite piloten die geen mal figuur zouden staan in een AMA Supercross main event, wordt het drummen voor de derde plaats in het kampioenschap. Een plaats die momenteel in handen in van Charles LeFrancois die, ook al lijkt het ondertussen al een eeuwigheid geleden, de eerste wedstrijd in Manchester verrassend wist te winnen! Toch is hij nog niet thuis met zijn derde plaats want hij voelt de druk van teamgenoot en voormalig US Kawasaki factory piloot Fabien Izoird. Beide Frenchies komen uit voor het Buildbase Honda team van David Thorpe. Naast zijn teamgenoot zal het Portugese Monster die vriend van vijand verbaast, Hugo Basaula proberen om deze derde plaats in het kampioenschap in laatste instantie weg te stelen van de Franse overmacht.

Niet meer in running voor een goede positie in het klassement maar wel actief in Londen, en zonder ongelukken ook in Hasselt is Jens Getteman en Mike Kras!

Geïnteresseerd in om de finale live te bekijken? Dat kan u voor 10 Britse pond, maar u kan ook rekenen op onze verslaggeving en alvast kaartjes kopen voor 3 maart om deze professionele arenacrossers en ultieme showmakers in actie te zien.