A9 Reinigingsset voor luchtfilters

A9 Reinigingsset voor luchtfilters
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Alle specialisten zijn het er over eens. Een propere luchtfilter, in goede staat en klaargemaakt zoals het hoort, is echt cruciaal. Niet alleen om jouw motor zo goed mogelijk te laten presteren maar ook -en vooral- om dat niveau van prestaties constant te houden. In extreme omstandigheden is een goed geprepareerde filter ook de beste garantie tegen mechanische pech of het voortijdig slijten van belangrijke motoronderdelen.

Als het over e en luchtfilter gaat, wil je dus niets aan het toeval over laten. Om het onderhoud van jouw filter te vergemakkelijken, stelt A9 Racing Oils een volledige reinigingskit voor. In deze kit zitten een wasemmer met rooster, een emmer voor olie, 4 liter Filter Cleaner en 1 liter luchtfilterolie. Speciaal ontwikkeld door A9 voor off-road is deze synthetische olie perfect om opgenomen te worden door de luchtfilter.

Deze filterolie is gemaakt om gemakkelijk in de filter te penetreren, te verstijven en een kleverig oppervlak achter te laten dat na een paar minuten alle stof en vuil opvangt. De ultieme bescherming voor uw motor! Het rooster in de emmer laat het vuil naar de bodem van de emmer zinken, weg van uw filter. Hierdoor kunt u het reinigingsmiddel meerdere malen gebruiken!

Bekijk het product op 24MX

Uw reacties