Blake Baggett verlengt Rocky Mountain KTM contract!

Blake Baggett verlengt Rocky Mountain KTM contract!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Tot en met 2021 zal Blake Baggett bij Rocky Mountain ATV/MC – KTM – WPS blijven. Zijn team maakte namelijk net een nieuw, driejarig contract bekend. Baggett staat momenteel 5de in de 450SX. Vorig jaar eindigde hij in de outdoors derde nadat hij om de titel streed met Eli Tomac.

Deze overeenkomst is een mijlpaal voor het team van de Butler broers omdat het de eerste keer is dat ze een driejarige overeenkomst zijn aangegaan. “Ik ben erg verheugd de verlengde samenwerking met het Rocky Mountain ATV / MC – KTM – WPS team aan te kondigen,” zei Blake Baggett. “De afgelopen twee seizoenen waren wat ik zocht in de 450, en ik ben helemaal weg van de KTM! Werken met Rocky Mountain ATV / MC als hoofdsponsor heeft iets van een familiegevoel en hetzelfde geldt voor de WPS / FLY Racing-crew. Het hele team heeft me niet alleen de middelen gegeven die ik nodig heb om te winnen, maar bovenal het vertrouwen gegeven dat ik weet dat ik een 450-kampioenschap kan winnen. Ik ben enthousiast over wat de toekomst zal brengen en kan de sponsors van het team niet genoeg bedanken voor deze deal. “

“We zijn erg enthousiast over dit nieuwe hoofdstuk voor zowel het team als Blake,” zei Forrest Butler, mede-eigenaar van het team. “De afgelopen twee seizoenen hebben we bewezen goed samen  te werken. Dit was de logische volgende stap die alle betrokken partijen wilden nemen. Ons doel, en Blake’s doel is om overwinningen en kampioenschappen te behalen – en dat is waar deze driejarige overeenkomst voor ons over gaat. Wij geloven in Blake als rijder en Blake gelooft in ons al team. Nu kunnen we ons voor de komende drie jaar concentreren op onze gezamenlijke doelen. “

Rocky Mountain ATV / MC blijft zeker tot en met het  seizoen 2021 titelsponsor van het team. Terwijl Western Powersports samen met FLY Racing, doorgaat als exclusief kledijsponsor. WPS & FLY Racing’s President / CEO Craig Shoemaker is eveneens trots op de nieuwe overeenkomst. “We zijn blij dat we de samenwerking met zo’n uitstekende rijder en merkambassadeur als Blake Baggett kunnen verderzetten.  We kijken dan ook uit naar meer overwinningen voor  Rocky Mountain – KTM – WPS en Blake Baggett in de toekomst!”

Ook KTM blijft de officiële motorsponsor en Rocky Mountain ATV/MC blijft ook fabrieksondersteuning genieten. “Wij geloven heilig in het ondersteunen van de sport, en het is moeilijk om een ​​betere manier te vinden dan als hoofdsponsor te fungeren voor zo’n sterk team”, zegt Dan Thomas, CEO en oprichter van Rocky Mountain ATV / MC. “Natuurlijk zijn er veel componenten waaruit een sterk team bestaat: goede sponsors, sterk management en uitstekende rijders. We zijn blij dat we nog eens drie jaar kunnen voortdoen en we zijn blij dat ook Baggett verder gaat. De toekomst ziet er goed uit voor Team Rocky Mountain ATV / MC – KTM – WPS! “

“Wij hier bij KTM erg blij met het Rocky Mountain Team dat hun overeenkomst met Blake Baggett voor 3 jaar verlengt. Met de Outdoors die straks beginnen, en wetende hoe goed Blake vorig jaar was tot  zijn blessure in Red Bud, kan de grotere betrokkenheid van Rocky Mountain Blake alleen maar extra vertrouwen schenken”, zei KTM’s VP of Racing – Roger DeCoster.

Foto’s: Rocky Mountain KTM team

Uw reacties