Dewulf en Graulus maken mooie weer bij MCLB!

Dewulf en Graulus maken mooie weer bij MCLB!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Afgelopen weekend was het MCLB gebeuren te gast in Velzeke. Op het prachtige parcours konden de toeschouwers rekenen op een sterk deelnemersveld aan “Inters” met o.a. de gekende MCLB piloten als Wietse Brackman, Jorne Tytgat, David Segers maar alsook Kevin Fors, Damon Graulus en Jeffrey Dewulf!

In de eerste manche kregen de aanwezige in begin van de wedstrijd een interessant duel te zien voor de leiding tussen Jeffrey Dewulf en Wietse Brackman. Jeffrey Dewulf trok echter enkele ronden de snelheid nog een niveautje omhoog en snelde zo naar de overwinning. Dit voor Wietse Brackman en Kevin Fors. Voorts vonden we in de top5 ook nog David Segers en Jaimy Deleersnijder. Géén Damon Graulus dus, die al snel uit de wedstrijd verdween.

De tweede manche gaf ons in eerste instantie Wietse Brackman als leider, de Husqvarna piloot wist de leiding tot halfweg wedstrijd vast te houden. Daarna moest hij echter het tempo laten zakken en in de laatste ronden kwam hij ook nog even ten val waardoor een zevende plaats in deze tweede manche zijn deel was. Ondertussen was vooraan een strijd losgebarsten tussen die oude trouwe David Segers, Jeffrey Dewulf en Damon Graulus voor de overwinning. Een gevecht dat Damon Graulus in zijn voordeel wist te beslechten met slechts een halve seconden voorsprong op Jeffrey Dewulf! Op iets ruimere afstand eindige David Segers nog knap derde en dat voor Kevin Fors en Jurgen Wybo.

Jurgen Wybo was met deze vijfde plaats in de tweede reeks en zijn negende plaats in de eerste manche, meteen ook overal overwinnaar in de MX2 klasse! In de MX1 klasse ging de overwinning naar Jeffrey Dewulf (1-2) voor David Segers (4-3) en Kevin Fors (3-4). De volledige resultaten zijn te raadplegen op Speedhive.

Zware condities te Velzeke vandaag 😅👴🏻… 9e en 5e algemeen / 2x winst mx2 al heb ik er serieus moeten voor knokken 💪🏻! Thx ➡️ #husqvarna #leonsagaert #mcavanti #wowgraphics #barta #mooseracing #partseurope #denicol #twinair #ctikneebraces

Een bericht gedeeld door Jurgen Wybo (@woby2150) op

Uw reacties

Ook te lezen