X

FOTO: Nicky Van Wordragen viert 2 jaar Oakley Amsterdam!

Speciaal voor het 2-jarige bestaan van Oakley Amsterdam werd een heuse fotoshoot gehouden midden op de Dam! De foto’s werden gemaakt door niemand minder dan Huub Munster, Oakley rijdster Nicky van Wordragen stond model.

WMX-topper Nicky Van Wordragen moet door een knieblessure momenteel helaas aan de kant blijven. Helemaal stilzitten is echter niet aan haar besteed! Nicky rijdt zelf al tien jaar met Oakley, zij was dus het geknipte uithangbord voor deze coole actie.

Nicky Van Wordragen: “Het was een leuke verrassing toen ik in samenspraak met Fred Bakker en Huub Munsters model kon staan voor een speciale fotoshoot midden in Amsterdam. Oakley Amsterdam wilde haar 2-jarig bestaan origineel vieren en dat is zeker gelukt! Naast dat de motor in de winkel gestaan heeft, hebben we ook een paar prachtige platen kunnen schieten midden op de Dam. Het was een geweldige dag en ik ben erg blij dat ik al zo lang bij dit merk mag horen.

Oakley is op alle vlakken innovatief. Ze waren uiteraard de eerste die een crossbril maakte met Plutonite lens en switchlock systeem, maar zo hebben ze pas ook een prachtige nieuwe fietshelm ontwikkeld. Oakley heeft naadloze fietskleding in de collectie met een perfecte pasvorm en iedereen weet dat je op het gebied van zonnebrillen maar ook fietsbrillen, alle kanten op kunt.”

Ik heb genoten van de collecties in de winkel en ook van de vele fans die ik heb mogen ontmoeten.  Middels deze weg wil ik Oakley Amsterdam, Maxime Bregten en Fred Bakker nogmaals bedanken voor de toffe dag.”
























Foto’s: Huub Munsters