Raf Belmans in de lappenmand

Raf Belmans in de lappenmand
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Bouwelnaar Raf Belmans (29) reed zich de afgelopen winter in de kijker in de Franse strandcrossen. Zo behaalde hij onder meer een mooie 24ste plaats in Loon.  Na een lastige aanpassingsperiode en een portie pech begon de MX Topshop Kawasaki ook onder stoom te komen in de VLM. In de tweede manche van de wedstrijd in Molenbeersel bezeerde Raf echter zijn knie. Het bilan valt zwaar uit want Belmans zal onder het mes moeten.

In het VLM Inters 500cc kampioenschap staat Raf Belmans momenteel dertiende en in Olmen pakte hij zijn eerste top-10 van het seizoen. Helaas zal de #32 Kawa een tijd uit circulatie zijn.

“Ik was hard aan het werken om ook in de VLM wedstrijden weer het beste uit mezelf te halen maar in de tweede manche in Molenbeersel sloeg het noodlot toe. De knie raakte serieus beschadigd, mijn kruisband en meniscus zijn afgescheurd. Volgende week word ik geopereerd. Ik weet dat er me een lange revalidatie staat te wachten maar ik wil sterker terug komen! Mijn doel is om klaar te zijn voor de winter van 2018/2019,” aldus Raf.

MXMag wenst Raf veel sterkte bij zijn revalidatie en een volledig en voorspoedig herstel.

Foto: Davemx.be

Uw reacties