MX Junior days in Lille met Joël Smets op 19 juli

MX Junior days in Lille met Joël Smets op 19 juli
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na de succesvolle stagedag in Lierneux op 10 april ll., vindt op 19 juli op het motorcross circuit in Lille de tweede dag van de Motorcross Junior Days plaats, een initiatief van de Belgische Motorrijdersbond (BMB) in samenwerking met KTM en Husqvarna Belgium. Terwijl in Lierneux de jonge motorcrossers werden begeleid door Ken De Dycker en bondscoach Yves Devlaminck, krijgt Yves in Lille de medewerking van niemand minder dan ex-wereldkampioen Joel Smets.

Iedereen in het bezit van een KTM of Husqvarna 65cc of 85cc crossmotor kan zich inschrijven voor deze jeugdstage dag, zowel beginnende als meer ervaren rijders. Er zal gewerkt worden met verschillende groepen per niveau. Momenteel hebben we al 35 inschrijvingen mogen ontvangen (zie lijst onderaan) maar inschrijven is nog steeds mogelijk! Klik hier om je in te schrijven. Opgelet, je moet eerst inloggen of registreren als je dat nog niet hebt gedaan om toegang te hebben tot het formulier.

De deelname is volledig gratis voor de BMB vergunninghouders! Rijders die een motorcross vergunning hebben in een van de Belgische motorcrossbonden (VJMO/MCLB, UMC (JMS/VLM, VMCF, MC Lille), FPCNA & AMPL) kunnen met hun vergunning deelnemen voor een kleine bijdrage van 15 EUR per stage.

Rijders die geen vergunning hebben zullen ook kunnen deelnemen mits het onderschrijven van een BMB trainingsvergunning. Ze krijgen echter de kost ervan volledig gecompenseerd door KTM/Husqvarna waardebonnen. Met deze trainingsvergunning zullen zij bovendien een volledig jaar verzekerd kunnen trainen!

Alle deelnemers die aan de drie stage dagen deelnemen, krijgen bovendien een mooi cadeaupakket van KTM/Husqvarna met waardebonnen, motorolie, enz. De BMB geeft bovendien ook nog eens 10 gratis duo kaarten voor het Nitro circus op 9 december in het Sportpaleis van Antwerpen!

LEES MEER  VIDEO: de laatste race van Antonio Cairoli

Praktische info:

Data & plaatsen:

 • Donderdag 19 juli (Zomervakantie): Lille
 • Donderdag 30 augustus (Zomervakantie): Genk

Start om 09u00 – einde omstreeks 17u00 – Briefing om 10 uur in MX kledij.

Voor wie?:

 • BMB Vergunninghouders jeugd
 • Vergunning houders VJMO/MCLB, UMC (JMS/VLM, VMCF, MC Lille), FPCNA & AMPL
 • Niet vergunninghouders

Kostprijs:

 • BMB Vergunninghouders jeugd : GRATIS!
 • Vergunning houders VJMO/MCLB, UMC (JMS/VLM, VMCF, MC Lille), FPCNA & AMPL : 15 EUR
 • Niet vergunninghouders: 15 EUR + trainingsvergunning te onderschrijven via de BMB toepassing  http://fmb-bmb.magelan.be/

De betaling gebeurt ter plaatse bij de BMB afgevaardigde.

Hoe inschrijven?:

Er dient vooraf te worden ingeschreven via het volgende elektronisch inschrijvingsformulier: klik hier

 

Uw reacties

Ook te lezen

 • Schrijf je in voor de Pro mx carnaval stage

  Schrijf je in voor de Pro mx carnaval stage

  Van 28 februari t.e.m 4 maart trekt Pro mx-stage naar Milaan (Italië) voor heuse carnaval stage. Zoals gewoonlijk is er voor ieder wat wils en zijn zowel beginnende, gevorderde als wedstrijd …
 • Motocrossreglement 2022: dit zijn de belangrijkste wijzigingen!

  Motocrossreglement 2022: dit zijn de belangrijkste wijzigingen!

  De KNMV heeft het motocrossreglement voor 2022 bekendgemaakt. In dit reglement zijn een aantal wijzigingen gedaan ten opzichte van het voorgaande reglement. In dit artikel leggen we uit wat de …
 • Niels Wennemars in het ONK125

  Niels Wennemars in het ONK125

  Minder dan twee jaar geleden kwam Niels Wennemars in aanraking met motocross. Tijdens de eerste lockdown heeft de zoon van voormalig wereldkampioen schaatsen Erben Wennemars (46) kennis gemaakt met deze …
 • Davy Pootjes in MXGP met JWR Honda

  Davy Pootjes in MXGP met JWR Honda

  Na ‘n moeilijke periode met veel blessures is er nu eindelijk goed nieuws voor Davy Pootjes! De 23-jarige motorcrosser maakte vandaag bekend dat hij volgend seizoen in het WK MXGP …