X

Internationaal Jeugdweekend Berghem 21 en 22 juli.

Op 21 en 22 juli 2018 organiseert MC De Rijdende Wevers onder auspiciƫn van de MON een internationaal jeugdweekend op het circuit Nieuw Zevenbergen te Berghem. Er zullen op beide dagen twee manches per klasse worden verreden.

De volgende klassen zullen deze dagen in actie komen:
1. 50cc minimotoren
2. Quads standaard
3. 65cc kleine wielen
4. 65cc grote wielen
5. Quads special
6. 85cc kleine wielen
7. 85cc grote wielen (IMBA)
8. MX2 jeugd (IMBA)
9. Zijspan (Kids and sidecars)
10. Hobby klasse
11. Startbewijshouders

In de klassen 85cc grote wielen en de MX2 jeugd zal er deze dagen gestreden worden om het IMBA-kampioenschap (EK).

Iedereen in het bezit van een geldig starbewijs van de MON kan deelnemen aan dit weekend. Inschrijven is ook mogelijk als jij een startbewijs hebt van een bond die is aangesloten bij de IMBA. Vergeet dan niet om je afvaardigingsformulier mee te nemen naar de wedstrijd.

Inschrijven via deze link:

Inschrijven via internet is nog mogelijk tot woensdag 18 juli 2018. De kosten bedragen 40 euro. Hierna is het alleen mogelijk om op de wedstrijddagen zelf in te schrijven. Inschrijven op de dag zelf in Berghem kost 45 euro.

Heb jij een trainingsbewijs MON? Dan kun je deelnemen in de klassen 1 t/m 9 met een aanvullende PO-dekking (weekendlicentie), of in klasse 9 en 10 zonder. Een aanvullende PO- dekking kost 10 euro per persoon en is alleen voor dit evenement geldig.

PO-dekking is te verkrijgen via deze link:

Rijdt jij voor een club die niet aangesloten is bij de MON of IMBA. Ook dan is het mogelijk om dit weekend van start te gaan op dit evenement. Koop dan een weekendlicentie. Kijk op de website van de MON onder licenties en kosten welke jij nodig hebt.

Door: Maycel de Bruijn
Bron: www.mon.nl