X

La Chinelle debuut voor Steve Ramon!

De beroemde 12u van La Chinelle die plaats vindt op 11 en 12 augustus komt er snel aan! Niet alleen in de endurowereld is deze legendarische wedstrijd een monument want steeds meer motorcrossers (her)ontdekken deze race. Onder hen ook tweevoudig wereldkampioen Steve Ramon!

Husqvarna Belgium won vorig jaar met Wietse Brackman, Kevin Fors en Jean-François Goblet. Hetzelfde drietal hoort ook nu uiteraard bij de topfavorieten maar Husqvarna zet nog twee andere ijzersterke teams in. Het tweede team bestaat namelijk uit Jilani Cambré, Erik Willems en Steve Ramon. Voor Steve wordt het zijn eerste deelname aan de grootste Belgische endurowedstrijd.

Het derde officiële Husqvarna team zal onder de kleuren van Anquety Motorsports aantreden met Jérôme Martiny, Yerki Janvier en Tim Louis. Uiteraard speelt ook de vorm van het moment een rol, maar elk van de drie Husky team beschikt in ieder geval over een pak kwaliteit. Wie Husqvarna van een derde opeenvolgende zege wil houden, zal dus ijzersterke papieren moeten voorleggen!

Foto: Henk van de Haar