Steven Clarke keert Carglass Honda Racing de rug toe.

Steven Clarke keert Carglass Honda Racing de rug toe.
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Steven Clarke heeft besloten het Carglass Honda Racing per direct de rug toe te keren. De Brit die voor het Nederlandse team uitkwam in het Europees Kampioenschap 250cc bezet momenteel de vierde plaats in de tussenstand met nog vier wedstrijden op de kalender. De voormalig EMX250 kampioen won eerder dit jaar voor eigen publiek de wedstrijd op het circuit van Matterley Basin. Clacke zal met steun van Apico en Winchester Offroad Honda het seizoen op eigen kracht afmaken. Wij verwachten dat Carglass Honda Racing het seizoen alleen met Freek van der Vlist zal afmaken om vervolgens uit het paddock te verdwijnen.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Eric Laurijssen

Uw reacties