Iedereen verklaart Bogers voor gek, MXGP debuut in Assen?

Iedereen verklaart Bogers voor gek, MXGP debuut in Assen?
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Terwijl Jeffrey Herlings hard op weg is naar de wereldtitel in de MXGP en Glenn Coldenhoff iedere race keurig presteert in de koningsklasse van de motorsport werkt Brian Bogers hard aan zijn herstel. De motorcrosser raakte bij een promotiedag geblesseerd en zijn debuutjaar werd daardoor ‘rampzalig’. De bank is echter inmiddels ingeruild voor de motor. Zelf hoopt hij op 16 september tijdens de Grand Prix in Assen aan de start te staan.

“Het gaat allemaal goed”, zegt Bogers over zijn herstel. “Het is allemaal wat stijfjes, het is wat stroef. Maar dat is niet gek na acht maanden op de bank zitten. Ik ben nu volop aan het opbouwen en ik heb eigenlijk niks te klagen.”

De Eindhovenaar zit inmiddels weer twee weken op zijn motor, met nog een paar races te rijden is een debuut dit seizoen dan ook niet uitgesloten. Zelf heeft hij een cirkeltje op de kalender gezet bij 16 september. “Ik ga wel proberen om Assen te halen. Iedereen verklaart me voor gek, maar het is niet onmogelijk. Het doel is er in ieder geval.”

Lees het artikel op de website van Omroep Brabant: LINK

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Omroep Brabant

LEES MEER  MXGP: Jeremy Seewer snelste in kwalificatie

Uw reacties

Ook te lezen