MBC De Zeven Heuvelen ontvangt de Galvin Cup.

MBC De Zeven Heuvelen ontvangt de Galvin Cup.
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Komend weekend gaan crossers van jong tot oud de strijd met elkaar aan om MON NK-punten op circuit D’n Hoek in Groesbeek. Op zondag ontvangt ‘MBC De Zeven Heuvelen‘ de Galvin Cup die toe is aan hun derde wedstrijd van het seizoen. Roy van Heugten is de leider in de tussenstand op 26 punten gevolgd door Kay Ebben. Veelvoudig kampioen Mike van der Bogaert bezet de derde plaats, de Galvin-rijder heeft 40 punten achterstand op de leider.

Zaterdag:
De jongste generaties zijn het eerst aan de beurt tijdens het NK Jeugdmotorcross, op zaterdag 8 september. Daarbij komen vier (4) Extra klassen aan de start:
– Kids and Sidecars
– Natte zuiger
– Trainingsbewijshouders 65cc/85cc
– Trainingsbewijshouders Liefhebbers (telt mee voor het MBC Open clubkampioenschap)

Deelnemen kan alleen met een MX-licentie van MON. Er worden dus géén daglicenties verstrekt.

Let op: Ook in de bijklassen wordt met transponders gereden, deze zijn eventueel ter plekke te huur voor € 20,- per dag.

Zondag:
Nationale rijders vanaf 15 jaar worden zondag verwacht. Het gaat daarbij om de volgende klassen: Dames, Veteranen, MX2 Junioren, MX Open Junioren, MX Open Senioren en MX Open Nationalen. Ook zullen de beste rijders van MON strijden om de Galvin Cup!

Net als vorig jaar houdt MBC De Zeven Heuvelen haar NK’s weer in september. Na een aantal in het water gevallen edities op rij was het in 2017 eindelijk weer lekker zonnig. Hopelijk zet die lijn door en zijn de weergoden de Groesbeekse crossclub dit jaar opnieuw gunstig gezind. Voor de organisatie staat één ding in ieder geval als een paal boven water: “Het gaat dóór! De waterafvoer is momenteel optimaal, dus de baan kan wat regen hebben.”

De entree is op Zaterdag gratis en Zondag 8,- (10 tot 15jr 4,-)

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #VanDijkFoto

Uw reacties