Video: Australisch SX kampioenschap – Rnd 1 in Jimboomba

Video: Australisch SX kampioenschap – Rnd 1 in Jimboomba
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Terwijl bij ons nog volop werd gemotocrossed met o.a. Jeffrey Herlings die zijn eerste MXGP Wereldtitel wist binnen te slepen en dat voor zijn thuispubliek in Assen, maar ook Wietse Brackman die in Pamel na een spetterend gevecht met Kevin Fors de MCLB Belgische titel bij de Inters open wist te verzilveren. Werd er in Montreal, Canada en dus ook in Jimboomba, Australië al aan supercross gedaan.

Bekijk hier hoe de finales in de eerste manche van het Australische Supercross kampioenschap alvast verliepen voor piloten als Justin Brayton, Brett Metcalfe, Jacob Hayes, Bradley Taft, Luke Clout, Jace Owen en andere.

SX1 Finale

Resultaat Finale SX1 Jimboomba – Australisch Kampioenschap

SX2 Finale

Resultaat Finale SX2 Jimboomba – Australisch Kampioenschap

Uw reacties