X

F&H Racing Shop Grand Opening.

Op zaterdag 24 november zal F&H Racing Shop, de meest professionele nieuwe Kawasaki KX Dealer van Europa, op spectaculaire wijze haar deuren openen. Graag nodigen wij je van harte uit om op onze Grand Opening in Moordrecht aanwezig te zijn. Tijdens deze bijzondere dag geven wij je graag een kijkje achter de schermen van onze revolutionaire nieuwe shop en hebben wij vele bijzondere activiteiten in petto, waaronder de lancering van het unieke F&H Rider Support Program!

Welkom in de wereld van F&H
F&H Racing Shop combineert grenzeloze passie voor de Motocross met de unieke kennis en ervaring van het F&H Racing Team dat actief is in het FIM Wereld Kampioenschap MX2 en het EMX250. Passie moet je beleven, daarom vind je in onze toonaangevende shop alle Kawasaki KX modellen en zijn er de meest hoogwaardige A-merken accessoires, onderdelen en kleding in de F&H Racing Shop te verkrijgen. Daarnaast worden de motoren geprepareerd door onze Grand Prix monteurs in een State of Art werkplaats met alle nodige moderne faciliteiten bij de hand, zodat we kunnen zorgen dat je geen wedstrijd of training hoeft te missen.

F&H Racing Shop is gespecialiseerd in het reviseren van motorblokken en geeft je graag advies over het tunen en optimaliseren van de motor om je te voorzien van een perfecte afstelling. Daarnaast verkopen wij tal van producten die 1 op 1 door onze Grand Prix rijders en monteurs op het hoogste niveau worden gebruikt. Dankzij deze unieke formule kunnen wij rijders niet alleen de beste producten, maar ook een superieure service en technische ondersteuning bieden. Tijdens onze spectaculaire opening zullen uiteraard ook veel van onze race team partners aanwezig zijn om je een onvergetelijke dag te bezorgen.

F&H Rider Support -Let’s Race Together-
Bij F&H Racing Shop helpen we graag talenten op alle niveaus. Hierdoor zijn we altijd op zoek naar nieuwe potentiele rijders waarmee we samen naar de hoogste trede van het podium kunnen groeien.
Denk jij dat je alles in huis hebt om een toekomstige kampioen te worden? Kom dan naar onze Grand Opening om je in te schrijven voor ons talentenprogramma en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons Kawasaki Racing Shop team!

Graag tot zaterdag 24 november in Moordrecht!

-Let’s Race Together-

F&H Racing Shop is centraal gevestigd in Moordrecht en snel te bereiken vanaf zowel de A12 als de A20.

F&H Racing Shop
Westbaan 301
2841 MC Moordrecht
Tel: 0182-612052
www.fhracingshop.nl

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: F&H Racing Shop