Steve Holcombe verovert de EnduroGP-titel!

Steve Holcombe verovert de EnduroGP-titel!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In Rudersdorf heeft Steve Holcombe de FIM Wereld kampioenschap EnduroGP gewonnen. De Brit kwam met 26 punten voorsprong op Alex Salvini naar de laatste wedstrijd van het seizoen. Waar de Beta-rijder beide dagen op zijn naam wist te schrijven kende de Italiaan veel tegenslag. De Husqvarna-rijder kwam door motorpech niet aan de finish en zakt in de eindstand terug naar de vierde plaats. Brad Freeman wordt tweede tijdens de finale en ook in de eindstand!

Uitslagen EnduroGP #7; Rudersdorf, D:
1 Steve Holcombe GB Beta 1-1
2 Brad Freeman GB Beta 2-3
3 Loic Larrieu F Yamaha 4-2
4 Eero Remes SF TM 3-5
5 Daniel McCanney GB Yamaha 6-4

Eindstand FIM Wereld Kampioenschap EnduroGP: HIER

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: EnduroGP

Uw reacties