Twee nieuwe gezichten bij HEP Motorsports.

Twee nieuwe gezichten bij HEP Motorsports.
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In 2018 maakte HEP Motorsports voor het eerste deel uit van het Amerikaanse Supercross en Motocross kampioenschap. In 2019 keert het Suzuki team terug en de eerste twee namen zijn bekend: Alex Ray en Adam Enticknap. Beide rijders gaan uitkomen in het Monster Energy AMA Supercross Kampioenschap en het Lucas Oil Pro Motocross Kampioenschap. Dit jaar maakte Kyle Cunningham, Henry Miller, Dustin Pipes en Talon Lafountaine deel uit van het tam. Later kwam daar ook Cedric Soubeyras nog bij. Of HEP Motorsports opnieuw vier rijders zal gaan inzetten is ons niet bekend.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: HEP Motorsports

LEES MEER  Geen blessure voor Jordon Smith

Uw reacties