Kim Savaste in het Wereld Kampioenschap MX2

Kim Savaste in het Wereld Kampioenschap MX2
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na een heel moeilijk jaar zal Kim Savaste in 2019 gaan uitkomen in het FIM Wereld Kampioenschap MX2. De Fin zal tijdens de Europese wedstrijden in actie komen naast Nicholas Lapucci voor Team Steel Dr. Jack. Tijdens de MonsterEnergy Motocross of Nations in Italie raakte Savaste zwaar geblesseerd aan zijn rug. Wonder boven wonder wist hij zich terug te keren maar daarna verloor hij de motivatie. Na een kort avontuur met Pfeil-Kawasaki Team stapte de voormalige 85cc Wereld Kampioen even uit de sport. Hij kwam eerder dit jaar terug dankzij Team Steel Dr. Jack en deze samenwerking krijgt nu dus een vervolg!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Onbekend

Uw reacties