Vacature: Pirelli Belux is op zoek naar jou!

Vacature: Pirelli Belux is op zoek naar jou!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Ben jij klaar voor het volgende niveau? Ter versterking van het Belgische moto-team is Pirelli Belux momenteel op zoek naar een verkoopspecialist voor de Belgische markt. Lees verder, wie weet gaat jouw carrière wel ‘next level met Pirelli’!

Voor deze functie zoekt Pirelli Belux:
– Een vrouw of een man (bij voorkeur met passie voor motorfiets).
– De ideale kandidaat spreekt vloeiend Nederlands en Frans, heeft een eerste ervaring in een commerciële omgeving, kan overweg met een Windows-PC en weet hoe hij met de belangrijkste Microsoft Office-programma’s kan werken.
– Je hebt (minstens) een categorie B rijbewijs.

Pirelli biedt een uitdagende functie in de lokale MOTO Business Unit in een multinationale groep die de Europese markt voor motorfietsbanden leidt.  Het gaat om een permanent contract.

Over Pirelli
Pirelli werd in 1872 opgericht in Milaan en is nu een wereldwijd merk dat bekend staat om zijn geavanceerde technologie, uitmuntende productie-kwaliteit, passie voor innovatie en steeds trouw aan zijn Italiaanse roots. Met ongeveer 30.000 werknemers en een omzet van meer dan 5,3 miljard € in 2017 is Pirelli een belangrijke speler in de bandenindustrie. Pirelli is bovendien de enige wereldwijde speler die zich uitsluitend richt op de consumentenmarkt voor banden, waaronder banden voor auto’s, motorfietsen en fietsen.

Ben jij klaar voor het volgende niveau? Aarzel niet en neem contact op met: luigi.amore@pirelli.com

Foto: Pirelli

Uw reacties