Uitnodiging Grand Opening F&H Racing Shop

Uitnodiging Grand Opening F&H Racing Shop
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Op zaterdag 24 november opent de F&H Racing Shop haar deuren! Kom jij vanaf 10 uur ook een kijkje nemen?

WELKOM IN DE WERELD VAN F&H
F&H Racing Shop combineert grenzeloze passie voor de Motocross met de unieke kennis en ervaring van het F&H Racing Team dat actief is in het FIM Wereldkampioenschap MX2 en het EMX250. Passie moet je beleven, daarom vind je in onze toonaangevende shop alle Kawasaki KX modellen en zijn er de meest hoogwaardige A-merken accessoires, onderdelen en kleding. Daarnaast worden de motoren geprepareerd door onze Grand Prix monteurs in een state-of-the-art werkplaats met alle nodige moderne faciliteiten bij de hand, zodat we kunnen zorgen dat je geen wedstrijd of training hoeft te missen. Dankzij onze unieke formule kunnen wij rijders niet alleen de beste producten, maar ook een superieure service en technische ondersteuning bieden.

24 NOVEMBER EEN DAG OM NIET TE MISSEN!
Tijdens onze spectaculaire opening zullen al onze GP rijders en race team partners aanwezig zijn om je een onvergetelijke dag te bezorgen. Zo lanceren wij tijdens de opening het exclusieve F&H Rider Support programma, waarbij talentvolle rijders kans maken om een seizoen lang op een nieuwe F&H Racing Shop Kawasaki te mogen rijden! Daarnaast organiseren wij met onze race team partners een unieke loterij, waarbij fantastische prijzen te winnen zijn, zoals MXGP VIP arrangementen, een prive-training van Marc de Reuver en vele geweldige goodies!

F&H RIDER SUPPORT LET’S RACE TOGETHER
Bij F&H Racing Shop helpen we graag talenten op alle niveaus. Hierdoor zijn we altijd op zoek naar nieuwe potentiele rijders waarmee we samen naar de hoogste trede van het podium kunnen groeien.

DENK JIJ DAT JE ALLES IN HUIS HEBT OM EEN TOEKOMSTIGE KAMPIOEN TE WORDEN?
Kom dan naar onze Grand Opening om je in te schrijven voor ons talentenprogramma en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van het F&H Racing Shop Kawasaki Team. Let op inschrijven is alleen mogelijk tijdens onze Grand Opening, dus zorg dat je erbij bent!

F&H RACING SHOP IS CENTRAAL GEVESTIGD IN MOORDRECHT EN SNEL TE BEREIKEN VANAF ZOWEL DE A12 ALS DE A20.

F&H RACING SHOP
WESTBAAN 301
2841 MC MOORDRECHT
TEL: 0182-612052

Uw reacties