VIDEO: Arminas Jasikonis naar fabrieks Husqvarna!

VIDEO: Arminas Jasikonis naar fabrieks Husqvarna!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Ook het slechtst bewaarde geheim van de MXGP paddock sneuvelde vandaag. Husqvarna kondigde namelijk Arminas Jasikonis aan als teammaat van Pauls Jonass voor Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing MXGP-team. De 21-jarige Litouwer  heeft een contract voor één jaar.

Als 19-jarige MXGP rookie haalde Jasikonis in 2017 al het podium in de GP van Portugal in 2017. Door het opdoeken van het Suzuki World MXGP team moest hij voor dit seizoen op zoek naar onderdak. De passage bij Assomotor-Honda werd echter geen success voor ‘Shorty’. Volgend jaar begint Arminas aan zijn derde seizoen in het WK MXGP.

In combinatie met de 21-jarige Pauls Jonass trekt het team van Kimi Raikkonen voor 2019 dus voluit de kaart van de jeugd!

Uw reacties