X

HOT NEWS: Stefan Everts aan beterhand!!

Na meer dan ‘n week vol onzekerheid zien Stefan Everts (46) en zijn familie licht aan het einde van de tunnel! De tienvoudige wereldkampioen motorcross werd in de week van 3 december getroffen door een levensbedreigende malaria-aanval. Om ‘m zo goed mogelijk te behandelen brachten artsen in UZ Leuven hem in een kunstmatige coma.

Volgens een persbericht dat deze middag verspreid werd, is de toestand van Everts echter niet langer kritiek. Stefan verblijft nog wel steeds op de intensive care unit van het Universitair Ziekenhuis in Leuven. Daar wordt hij op de voet gemonitord en alleen familie is toegelaten.

“De familie Everts wil iedereen bedanken voor de vele steunbetuigingen en de bemoedigende woorden. Ze kan die mensen onmogelijk allemaal persoonlijk beantwoorden, daarom dat ze het via deze weg doet: “Een dikke merci allemaal om ons in deze moeilijke periode een hart onder de riem te steken.”

De familie vraagt ook om haar – net als de voorbije weken – nog de nodige rust te gunnen, zodat ze zich volop op Stefan kan concentreren. Bij nieuwe ontwikkelingen zal er opnieuw met een persbericht gecommuniceerd worden. Lees hier het volledige bericht op hbvl.be

Foto: Bavo Swijgers