X

Jeremy Van Horebeek naar Le Touquet!!

En of ze een grote vis hebben gevangen! Team Honda SR heeft voor LA Gurp TT en de Enduropale van Le Touquet voormalig MX1 vicewereldkampioen Jeremy Van Horebeek aan de haak geslagen. Op z’n zachtst gezegd een opmerkelijke move…

De Enduropale van Le Touquet krijgt er in één klap nog een grote topper bij. “We hebben een grote vis gevonden in de zee, die we meteen naar het zand hebben gebracht,” zo kondigde Team Honda SR, het officiële Honda France Team van Josse Sallefranque de nieuwe overeenkomst aan.

“Kijk eens aan media, nu hebben jullie iets officeel,” zei The Jerre zelf met een vette knipoog. “Ik ben erg dankbaar dat sommige mensen nog geloven in wat ik voor de motorcrosswereld heb gedaan. Le Touquet, ik ben klaar om met jou te dansen!” Dat Van Horebeek overwoog om de beroemdste aller strandraces mee te rijden, was al langer bekend. Nu voegt de 29-jarige Belg dus de daad bij het woord. Als Van Horebeek de reeds indrukwekkende Belgische delegatie gaat versterken moeten ze zich in Frankrijk wel stilaan zorgen beginnen maken over een thuiszege. Axel Van de Sande, Daymond Martens, Jeffrey Dewulf, Yentel Martens, Steve Ramon én Jeremy Van Horebeek, dat moet straks vuurwerk opleveren!

Foto: Team Honda SR