Mathias Van Hoof verlengt contract met Betamotor

Mathias Van Hoof verlengt contract met Betamotor
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De beloftevolle Vlaamse endurorijder Mathias Van Hoof sloot zijn seizoen af in mineur met een sleutelbeenbreuk. Nu is er echter positief nieuw voor de ex-BMX’er. Van Hoof kreeg het licht op groen om weer te rijden én als klap op de vuurpijl krijgt hij een contractverlenging van Beta!

Door knieperikelen moest de jonge Herentalsenaar het 2017 seizoen zo goed als volledig afschrijven. Dit jaar zette hij – zijn eerste jaar als Inter- opnieuw een stap vooruit. Dat viel ook Beta’s kersvers verkoopsverantwoordelijke Bengt Laeremans op: “Het seizoen 2018 eindigde in mineur voor Mathias, maar hij herstelt snel en we zagen ook een geweldige progressie gedurende het seizoen. Als eerstejaars Inter was de start nog moeilijk. Mathias bleef echter hard werken, hij bleef vooruitgang boeken en daardoor werd hij uiteindelijk vicekampioen in de E3. Daarom willen we graag met hem verder in 2019. In samenwerking met de fabriek in Italië, Jonny en Gerben van Joramo Motors bieden we dan ook onze volle ondersteuning aan.”

Volgend jaar zal Van Hoof (midden) uitkomen in een nieuwe klasse op de Beta 350.

Mathias Van Hoof: “Ik ga naar de E2 klasse want de 350 viertakt ligt me héél goed. Maar in de E2 is meer concurrentie, dus het zal zeker hard worden. Daarom ga ik nu werken aan bepaalde punten, zodat ik constanter wordt en minder foutjes maak. Naast het BK, La Chinelle en de ISDE in Portugal zal ik ook nog enkele EK rondes rijden. Zonder mijn trouwe sponsors Beta, Denicol, Shot Race Gear, Bell, Forma en de vele anderen zou dit niet mogelijk zijn. Ik wil hen dan ook uitdrukkelijk bedanken, net als mijn ouders, mijn vriendin Jasna, Chris Hias en de vele vrienden die me steeds bijstaan.”

Uw reacties

Ook te lezen