Calvin Fonvieille wint de Americano Race

Calvin Fonvieille wint de Americano Race
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Op de Vd Vegt-Kawasaki heeft Calvin Fonvieille de Americano Race gewonnen tijdens de vrijdagavond in de Zeelandhallen. De Fransman won de afvalwedstrijd waarin twaalf rijders van start gingen. Iedere keer vielen de laatste drie rijders af waardoor er in de laatste ‘rit’ nog drie rijders overbleven. De 18-jarige crosser uit Albi won voor Filip Neugebauer en Kade Walker. De beste Nederlander werd Mike Kras, de Team Ecomaxx-rijder werd vierde, de beste Belg was Nolan Cordens die zesde wist te worden.

Uitslag Americano Race ; Goes, NL:
1 Calvin Fonvieille F Kawasaki
2 Filip Neugebauer CZ Kawasaki
3 Kade Walker Can Husqvarna
4 Mike Kras NL KTM
5 Gradie Featherstone GB Yamaha
6 Nolan Cordens B KTM

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Grietje MX Pics

Uw reacties