Praktische info JMS/VLM en BMB wedstrijd in Lommel

Praktische info JMS/VLM en BMB wedstrijd in Lommel
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Op 23 en 24 februari 2019 wordt de eerste samenwerkingswedstrijd tussen JMS/VLM en BMB verreden. Dat zal gebeuren op het GP-circuit ‘De Heeserbergen’ in Lommel. Omdat dit de eerste samenwerkingscross van het jaar is, deelt organisator BeTeMo het volgende mee:

1. Voor de JMS/VLM en UMC-vergunninghouders blijft alles hetzelfde zoals vorig jaar.
2. BMB-piloten en andere FIM-piloten kunnen deelnemen indien ze het bezit zijn van een door hun federatie erkende Europese vergunning.
3. Piloten welke niet in bezit zijn van dergelijke vergunning kunnen deelnemen mits het onderschrijven van een dagvergunning. De kostprijs hiervan bedraagt 25 €.
4. De inschrijvingen gebeuren ter plaatse op beide wedstrijddagen vanaf 7.30 uur. Er zal een BMB-afgevaardigde aanwezig zijn om te assisteren. Gelieve uw transponder (nummer) mee te brengen. Vooraf inschrijven kan ook door uw naam, klasse, gewenst start- en transponder nummer over te maken aan VLM via e-mail eddy@vlmcross.be.Ter plaatse zal uw vergunning nagezien worden.
5. De BMB- en andere houders van een Europese licentie, komen tijdens de officiële samenwerkingswedstrijden in aanmerking voor de onkostenvergoeding. Voor buitenlandse piloten zal die na de wedstrijd door VLM worden uitbetaald in de jurywagen of andere aan te duiden plaats.

Uw reacties