Rechter: hogere dwangsom crossclub Kempen redelijk

Rechter: hogere dwangsom crossclub Kempen redelijk
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Sluiting van het motorcrossterrein van MCC de Kempen zou een te zware maatregel zijn voor de incidentele geluidsovertredingen, vindt de rechter. De flink hogere last onder dwangsom die de gemeente Bladel heeft opgelegd volstaat in dit stadium, oordeelde de voorzieningenrechter in Den Bosch dinsdag. Na eerder dwangsommen tot 15.000 euro te hebben verbeurd en geïnd, legde de gemeente Bladel in april 2018 een nieuwe last onder dwangsom op aan motorcrossclub MCC de Kempen van 10.000 euro per dag met een maximum van 60.000 euro.

Lees meer HIER in het Eindhovens Dagblad.

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Door: Twan Linders
Foto: #Onbekend

Uw reacties