Win jouw deelname aan de TM Supermoto Cup!

Win jouw deelname aan de TM Supermoto Cup!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Na de lancering vorig jaar zal de TM Cup-formule dit seizoen worden aangepast. Zelos en TM Racing Belgium biedt immers 5 personen de mogelijkheid om gratis aan het volledige seizoen 2019 deel te nemen!

Deze personen krijgen gratis een TM SMX 300cc motor ter beschikking om deel te nemen aan deze cup in het kader van het Belgisch kampioenschap Supermoto. Een actie mogelijk gemaakt dankzij de steun van twee partners: Dunlop en Classic 21. De TM cup wordt gereden met een TM 300cc 2-takt machine en zal uit 4 wedstrijden bestaan met zowel verharde als offroad stukken.

Om voor deze gratis plaatsen in aanmerking te komen, zullen geïnteresseerde rijders moeten deelnemen aan een van de twee selectiedagen die zullen worden georganiseerd op het Jules Tacheny-circuit in Mettet op zondag 10 februari en zaterdag 16 maart. Deze selectiedagen zullen bestaan ​​uit 3 proeven (fysieke, theoretische en technische proef) waarbij de deelnemers de kans krijgen om zich te laten opmerken.

Aan het einde van deze twee dagen worden 5 rijders geselecteerd door een jury, onder het voorzitterschap van Fred Fiorentino, viervoudig winnaar van de Superbiker van Mettet. Zij krijgen het volledige TM Cup-seizoen aangeboden. De deelnamekost aan de selectiedag bedraagt slechts 99 €. Om te kunnen deelnemen dien je minimaal 15 jaar oud te zijn en mag je niet bij de BMB “Prestiges” hebben gereden.

De echte kick-off van de TM Cup wordt gegeven op zondag 12 mei op het karting circuit van Spa-Francorchamps.

Een all-inclusive formule

Met de formule “Arrive & Drive” biedt de TM Cup niet enkel de verhuur, maar ook de totale logistieke ondersteuning voor de motorfiets aan. In totaal worden 5 supermoto machines beschikbaar gesteld door TM Racing Belgium en Zelos.

Er wordt alles aan gedaan om het de deelnemers zo makkelijk mogelijk te maken: de rijder komt toe, trekt zijn pak aan en neemt het stuur van zijn TM SMX 300cc, klaar voor gebruik! Elke piloot die geselecteerd wordt, moet zijn/haar BMB supermoto vergunning in orde brengen. Als de piloot geen eigen uitrusting heeft, kan hij deze bij Zelos huren (afhankelijk van beschikbaarheid).

De inschrijvingen voor de selectiedagen en alle praktische informatie zijn te vinden op deze website.

Foto: TM Racing Belgium

Uw reacties

Ook te lezen

 • Masterpool wint maar Deegan doet goede zaken

  Masterpool wint maar Deegan doet goede zaken

  Een verrassing in Mount Morris want Ty Masterpool heeft de vierde wedstrijd van het Lucas Oil AMA Pro Motocross Championship 250MX gewonnen. De Kawasaki-rijder werd tweede en eerste waarmee hij …
 • VIDEO: Qualy Highlights MXGP Italië 2024

  VIDEO: Qualy Highlights MXGP Italië 2024

  Tijdens de tiende Grand Prix van het seizoen starten Liam Everts (MX2) en Tim Gajser (MXGP) vanaf de pole-positions. De KTM-rijder wist in de laatste ronde de leiding over te …
 • Gajser op de pole in Maggiora voor Herlings en Bogers

  Gajser op de pole in Maggiora voor Herlings en Bogers

  In Maggiora heeft Tim Gajser zijn vijfde pole-postion van het seizoen veroverd. De Sloveen won de kwalificatiewedstrijd tijdens de tiende wedstrijd van het FIM wereldkampioenschap MXGP voor Jeffrey Herlings en …
 • Everts pakt zijn tweede pole in de modder

  Everts pakt zijn tweede pole in de modder

  Voor de tweede keer dit jaar heeft Liam Everts de “RAM Qualifying Race” gewonnen. De 19-jarige crosser wist tijdens de Italiaanse Grand Prix te winnen op zaterdagmiddag voor Simon Langenfelder …