Dani de Vries loopt diverse breuken op in Mantova!

Dani de Vries loopt diverse breuken op in Mantova!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Niet alleen Raivo Dankers raakte geblesseerd in Mantova. Ook voor Dani de Vries is de finale van het Internationale Italiaanse Kampioenschap niet goed verlopen. De Husqvarna-rijder is er kei hard afgegaan toen hij te ver sprog. In de lucht heeft de Drent zijn machine los gelaten waardoor hij op zijn beide benen in geland. Bij deze crash heeft De Vries zijn beide enkels gebroken! Zijn linker hak en voet zijn eveneens gebroken! Aan de rechterkant is tevens zijn onderbeen gebroken. De rechter voet is inmiddels gezet en De Vries is onderweg naar Belgie om daar geopereerd te worden. Wanneer dit zal gebeuren en hoeveel tijd deze blessure in beslag gaat nemen is nog onduidelijk!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Facebook

Uw reacties