X

De comeback van Mike Vanderstraeten!

De eerste wedstrijd van het seizoen is altijd speciaal. Dat wordt het zeker dit weekend voor Mike Vanderstraeten (Fun MX Team). De ex-MX Rookie winnaar maakt in Lommel tijdens de BMB/VLM opener namelijk zijn wederoptreden. En wie won er in 2015 alweer de BMB Openingscross in Lommel? Juist!

Ondertussen is het van 2016 geleden dat Vanderstraeten nog een volledig seizoen afwerkte. De crosser uit Balen gaat er echter opnieuw voor en dat met het Fun MX team waarmee hij in 2013 en 2014 de Inters A titel bij VLM behaalde.


Ondertussen is Mike 27, ervaring zat dus en in het zand kan hij altijd iets meer! Zeker in Lommel. In 2014 (foto hierboven) won hij er zelfs de EMX300 ronde voor Gregory Lewis, Samuele Bernardini en Kenny Vandueren.

Meer dan een handvol gelegenheidswedstrijden reed Vanderstraeten weliswaar niet de voorbije jaren. Het valt dus af te wachten hoe lang het duurt tot de WMX Shop Yamaha piloot weer op kruissnelheid is. Sowieso heeft VLM er weer een smaakmaker bij dit seizoen! Lees hier het interview met Mike op Het Belang Van Limburg.

Foto’s: FB Mike Vanderstraeten, Archief