Inschrijvingen enduro Holten geopend

Inschrijvingen enduro Holten geopend
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Op 9 maart gaan zowel het Belgische als het Nederlandse enduroseizoen van start in het Holten, Nederland. Deze wedstrijd, ook wel de Voorjaarsrit genoemd, telt mee voor het ONK Enduro en voor het BK enduro voor de categorieën Beloften, Nationalen en Inters.

De inschrijvingen voor de wedstrijd in Holten werden vandaag geopend via de BMB website. Opgelet: de KNMV verwacht veel deelnemers voor deze eerste endurowedstrijd. Daarom zullen de inschrijvingen reeds afgesloten worden op 25 februari! Zorg er dus voor tijdig je vergunning en inschrijving in orde te brengen. Meer info over de wedstrijd in Holten vind je hier en uiteraard ook hier op de site van MAC “de Holterberg”.

Kijk ook hier voor nuttige info, vergunningsaanvraag en om je in te schrijven voor Holten!
Nederlandse rijders schrijven zich hier in.

Foto: Archief

Uw reacties