Jeremy Hauquier versterkt KTM North Europe Racing

Jeremy Hauquier versterkt KTM North Europe Racing
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het 18-jarige Franse talent Jeremy Hauquier is één van dé coming men in het strandracen. Dat is ook KTM North Europe Racing opgevallen want Hauquier werd door teameigenaar Daniel Lokker vandaag aangekondigd als de nieuwste aanwinst van het team.

De zoon van ex-Le Touquet winnaar David Hauquier werd zondag netjes elfde. Hij eindigde 13de in de eindstand en zal samen met Mattis Meersschout aantreden in de Dutch Masters MX2. Eerder raakte al bekend dat Petart Petrov en Jeffrey Dewulf de Europese MXGP’s gaan rijden. Daarnaast komen ook Junior Bal (85cc) en Louie Lokker (125cc) dit jaar uit voor KTM North Europe Racing.

 

Foto: Pascal Haudiquert

Uw reacties