Mark Boot op zoek naar derde titel op Husqvarna

Mark Boot op zoek naar derde titel op Husqvarna
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Nadat Mark Boot twee jaar na elkaar de nationale titel pakte bij de MX2-klasse op KTM, gaat de Zeeuw volgend seizoen op zoek naar een derde opeenvolgende titel op Husqvarna. Met de steun van Technicross-Havinnes en Mikkola-racing staat het BK dan ook hoog op het verlanglijstje!

Boot zal daarnaast ook te zien zijn in enkele Dutch Masters of Motocross wedstrijden en de VMCF-federatie. Voor Technicross-patron Vincent Steuve een nieuwe uitdaging nadat hij reeds de 85 cc-titel pakte met Noah Deboutez en de 125 cc-kroon pakte met Killigan Delroeux. Mark Boot houdt eraan om KTM te danken voor de fijne samenwerking gedurende de voorbije succesvolle jaren maar staat dus voor het eerst sinds lang met de andere merk aan de start. Eerste afspraak dit weekend in Lommel!

Uw reacties