X

Wat doen de 250 West piloten nu ze niet racen?

Na een spannend eerste deel van het supercross 250 West kampioenschap is het nu de beurt aan de East coast piloten om al hun harde werk van de afgelopen weken en maanden in resultaten te vertalen. Momenteel hebben de West coast piloten dus een klein “rust” momentje, maar hoe word deze vrijgekomen tijd ook daadwerkelijk gespendeerd? Wel het antwoord op die vraag vind u nu hier op MXMag!

Pro Circuit-Monster Energy-Kawasaki

Bij de tropen van Mitch Payton word er alvast werk gemaakt van het komende motocross seizoen, en werden zowel Adam Cianciarulo als Garrett Marchbanks de baan opgestuurd om het nodige testwerk te verrichten.

Star Racing-Yamaha-Monster Energy

Ook bij het Yamaha star racing team zijn ook de voorbereidingen op een nieuw outdoor seizoen alvast ingezet. Dit terwijl Dylan Ferrandis zelfs op dagen vol regen de trainingsarbeid op peil houd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Raining day in SoCal = @concept2inc BikErg 🙌🏻

Een bericht gedeeld door Dylan Ferrandis 🇫🇷 #34 (@dylanferrandis) op

Troy Lee Designs Red Bull KTM

In tegenstelling tot Yamaha en Kawasaki opteren zowel Shane McElrath als Sean Cantrell er voor om de supercross flow levend te houden, en beide heren blijven op de Baker’s factory dan ook hard aan het werk op de supercross track.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy to be back @bakersfactory 😍 📸@matkinson36

Een bericht gedeeld door Shane McElrath (@shanemcelrath_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Slowly but surely getting more comfortable in the whoops @mtfmx

Een bericht gedeeld door Sean Cantrell (@sean_cantrell) op

Tekst: Dieter Jans