100% introduceert nieuwe SPRING 2019 collectie

100% introduceert nieuwe SPRING 2019 collectie
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De nieuwste collectie 100% brillen zijn vanaf heden leverbaar bij de Hoco Parts dealers. Het brillenassortiment voor de SPRING 2019 bevat een uitgebreide selectie in 100% ’s premium Racecraft lijn; de keuze van o.a. Gautier Paulin, Glenn Coldenhoff en Arnaud Tonus.

De SPRING 2019 line-up bevat ook meerdere nieuwe ontwerpen op de in diverse kampioenschappen beproefde Accuri- bril, die te zien is op atleten van wereldklasse zoals Cooper Webb, Marvin Musquin en Thomas Kjer-Olsen.

De Racecraft en Accuri-bril hebben beide unieke ontwerpen en kwaliteiten, maar ze dragen hetzelfde DNA waarmee ze kunnen worden gebruikt. De bril glazen en tear-off’s zijn uitwisselbaar en ook kunnen ze beide voorzien worden van het nieuwe Forecast Roll off systeem. Hiermee bent u voorbereid op elke rijconditie, en heeft u minder diverse accessoires nodig.  Alle producten van 100% zijn leverbaar via uw Hoco Parts dealer.

Uw reacties