Brian Moreau mist Matterly Basin en Valkenswaard

Brian Moreau mist Matterly Basin en Valkenswaard
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Door de in Argentinië opgelopen armblessure zal Brian Moreau ook de Grand Prix van Engeland en Nederland missen. De BUD Racing-rijder kwam tijdens de kwalificatie voor de Argentijnse GP ten val waarbij hij zijn onderarm brak. Om de blessure extra tijd te geven is besloten om de komende twee Grand Prix weekenden niet in actie te komen. In Matterly Basin en Valkenswaard zal de Fransman dus niet in actie komen. Brian Hsu is momenteel ook geblesseerd en heeft de motocross voorlopig de rug toegekeerd om zowel fysiek als mentaal op krachten te komen. Lorenzo Locurcio is al vervanger aangetrokken en hij zal vanaf Valkenswaard op de BUD Racing-Kawasaki te zien zijn.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: BUD Racing

Uw reacties