Carriere van Brian Hsu aan zijden draadje

Carriere van Brian Hsu aan zijden draadje
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het begint er steeds meer op te lijken dat de motocross carriere van Brian Hsu aan een zijde draadje hangt. De 21-jarige Duitser zou voor BUD Racing-Kawasaki gaan uitkomen in het FIM Wereldkampioenschap MX2 maar hij is opnieuw geblesseerd. Met twee wereldtitels bij de jeugd leek Hsu op een grote carriere af te stevenen maar het tegendeel lijkt waar te gaan worden. Door rug problemen komt ‘The Violrider’ voorlopig niet in actie en heeft zijn team een vervanger aangetrokken. Voorlopig zal Lorenzo Locurcio voor het Franse team in actie komen. De Venezuelaan is al jaren actief in de USA en zal tijdens de Britse GP zijn debuut gaan maken op de Kawasaki.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: BUD Racing-Kawasaki

Uw reacties