Cédric Grobben loopt blessure op in Lommel

Cédric Grobben loopt blessure op in Lommel
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Cédric Grobben kwam onlangs zwaar ten val tijdens een training in Lommel, en liep hierbij een hersenschudding en een gekneusde schouder op. Grobben verloor zelfs even het bewustzijn, maar na controle in het ziekenhuis bleek hij gelukkig geen verdere breuken te hebben opgelopen. Grobben komt dus al bij al met de schrik vrij, en zal na enkele dagen rust de trainingen weer kunnen hervatten. 

Cedric Grobben: “Ik reed richting de sprong voor de grote tafelberg achteraan het circuit, tot ik op de top van berg de controle over mijn motor verloor. Ik ben toen van mijn motor gesprongen, maar herinner mij verder niet veel meer van de val. Eens weer thuis besloten we toch even langs te gaan in het ziekenhuis voor verdere controle, maar gelukkig heb ik niets gebroken en kan ik over enkele dagen de trainingen hervatten.”

Tekst: Dieter Jans

 

Uw reacties