Dean Ferris bevestigd als vervanger van Romain Febvre!

Dean Ferris bevestigd als vervanger van Romain Febvre!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Yamaha motor Europe heeft zonet bekend gemaakt dat Dean Ferris voor de komende 3 GP’s de plek van de geblesseerde Romain Febvre zal overnemen binnen het Yamaha fabrieksteam. Febvre die op 13 Maart nog in het universitair ziekenhuis van Antwerpen werd geopereerd staat momenteel voor een revalidatie periode van 6 weken, waardoor hij de grote prijzen van Matterley Basin, Valkenswaard en Pietramurata aan zich moet laten voorbijgaan. Ferris zal dus tijdens deze 3 wedstrijd voor Yamaha in actie komen, tevens ook het merk waarvoor hij 3 opeenvolgende Australische motocross titels wist te veroveren.

Tekst: Dieter Jans

 

Uw reacties