X

K-Tech maakt GP rentree met JWR Yamaha

De Britse veringspecialist K-Tech Suspension is een vaste waarde in de wegrace. Toch hebben ze ook  heel wat specifieke off-road producten en knowhow in huis. Om K-Tech Suspension bekender te maken op de motorcrossmarkt gaan ze dit jaar in zee met JWR Yamaha!

Al meer dan 20 jaar timmert K-Tech met succes aan de weg. Hoewel de fabrikant uit Derbyshire in de lage landen vooral bekend is bij wegrace -en trackdayliefhbbers zijn ze net zo goed thuis in motorcross en enduro. De voorbije jaren reden o.m. Elliott Banks-Browne, David Knight en Edie Jay Wade met de K-Tech producten. Meer dan 10 jaar geleden waren ze nadrukkelijk aanwezig in de GP’s met CAS Honda.

Nu is het gele logo dus te zien op de vering van Kevin Strijbos, Vsevolod Brylyakov en co. Seva en Kevin kunnen rekenen op een echte fabriekskit. Zondermeer topspul, zo zijn de vorkpoten bijvoorbeeld afgewerkt met de befaamde “Kashima coating”. Deze speciale (en dure) coating zorgt er voor dat de vering beter presteert en beter is opgewassen tegen slijtage.

Foto’s: JWR Yamaha