X

Laatste eerbetoon circuitpark De Kuilen

Een oproep aan alle motocrossers en liefhebbers om mee te lopen in de rouwstoet vanwege het overlijden van motocrosscircuit De Kuilen, als onderdeel van de Millse carnavalsoptocht.

Door middel van een uitvaart/crematie aanhanger, zal het ‘crosscircuit’ (crossmotor) opgebaard in een echte doodskist onderdeel zijn van de optocht. Naast de priester en overige uitvaartverzorgers, zal de kist gevolgd worden door een ware rouwstoet. Het zou mooi zijn als het een imposante rouwstoet is die het Millse publiek en Politiek duidelijk maakt dat er vele crossliefhebbers zijn!
Bij deze willen we een oproep doen alle bezoekers, bekende, vrienden, collega’s om mee te lopen in de rouwstoet in motocross kleding. Hiermee kunnen we onze laatste eer bewijzen aan Crosscircuit De Kuilen. Het mogen dan duidelijk zijn aan heel Mill en omstreken dat het circuit vele rouwende kent en dat ze niet zomaar een circuit mogen sluiten zonder alternatief! Nogmaals komt alle zondag 3maart 13:30u (het liefst in motocrosstenue) naar clubhuis ’t Heike (Leeuwerikstraat) in Mill en loop mee in de rouwstoet.

De optocht zal ca. 2 uur duren.

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: CCM De Zandhazen