Maxime Desprey domineert in Sommières

Maxime Desprey domineert in Sommières
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De 52ste Internationale motorcross van Sommières werd helemaal gedomineerd door Maxime Desprey. De Honda SR Motoblouz rijder was de snelste in de tijdstraining en won de drie manches. Greg Aranda en Valentin Teillet mochten mee op het podium.

In zijn specialiteit, de Superpole, was Aranda wel de sterkste. In de drie reeksen was er telkens geen kruid gewassen tegen Desprey. Voor de aanwezige Belgen, o.m. Kevin Fors (25ste) en Ludovic Brevers (41ste), werd Sommières een wedstrijd om vlug te vergeten.

Pierre Goupillon werd de beste MX2 rijder voor Europees 125cc kampioen Thibault Benistant en Nathanel Bres.

Inters Sommières race 1
1. Maxime Desprey, 2. Valentin Teillet, 3. Adrien Malaval, 4. Greg Aranda, 4. Nicolas Aubin, 5. Florent Richier, 6. Nicolas Dercourt, 7. Pierre Goupillon, 8. Adrien Escoffier, 9. Jimmy Clochet, 10. Brice Maylin

Inters Sommières race 2
1. Maxime Desprey, 2. Nicolas Aubin, 3. Greg Aranda, 4. Jimmy Clochet, 5. Florent Richier, 6. Valentin Teillet, 7. Adrien Escoffier,  8. Erki Kahro, 9. Nicolas Dercourt, 10. Pierre Goupillon

Inters Sommières race 3
1. Maxime Desprey, 2. Nicolas Aubin, 3. Greg Aranda, 4. Valentin Teillet, 5. Florent Richier, 6. Jimmy Clochet, 7. Adrien Escoffier, 8. Pierre Goupillon, 9. Julien Roussaly, 10. Thibault Benistant

Eindstand Inters Open
1. Maxime Desprey 75, 2. Greg Aranda 58, 3. Valentin Teillet 55, 4. Nicolas Aubin 53, 5. Florent Richier 48, 6. Jimmy Clochet 45, 7. Adrien Escoffier 41, 8. Pierre Goupillon 38, 9. Adrien Malaval 36, 10. Erki Kahro 30

Foto: Aurelie Moutinho

LEES MEER  VIDEO: Guy Martin wordt eigenaar van Thoresway Motoparc (UK)

Uw reacties

Ook te lezen