X

LIVE: MX Inside Glenn Coldenhoff, Marc de Reuver & Stijn Rentmeesters

Jean-Paul Maas ontvangt vanavond drie nieuwe gasten in “MX Inside”. Vanavond maken Marc de Reuver, Glenn Coldenhoff en Stijn Rentmeesters hun opwachting in de eerste live motorcross show van de Benelux. Zoals steeds begint de show om 21u!

Deze keer heeft MX inside F&H Racing coach (en GP Legend) Marc De Reuver, BMB secretaris Stijn Rentmeesters en Glenn Coldenhoff (voormalig Europees MX en SX kampioen) te gast. Fans kunnen dit programma  gratis live volgen op de Facebook, en Youtube van Living for the Weekend.  Ook te beluisteren via de Podcast: Geen tijd om te kijken, maar wel de mogelijkheid om te luisteren? De show is nadien meteen ook beschikbaar op de Living for the weekend soundcloud zodat hij in alle rust teruggeluisterd kan worden. Ook via de andere kanalen kan je achteraf de uitzending herbekijken.

Over MX Inside:
‘Motocross Inside’ is een nieuwe gloednieuwe talkshow. Oftewel een motorcross-praatprogramma waarin met bekende en onbekende tafelgasten alle Motorcross actualiteiten, aanstaande evenementen, kampioenschappen, uitslagen en ander nieuws bespreken. De show word live uitgezonden om zo de fans zo goed mogelijk te kunnen betrekken in bij alle onderwerpen. Zo kunnen de fans live vragen stellen of beantwoorden én actief hun stem laten gelden in polls (meerkeuze-vragen) waarin wij om meningen vragen.