X

ProX Racing Parts tekent driejarige samenwerking met KNMV

ProX Racing Parts is een officiële partner voor Dutch Masters of Motocross en ONK Solo dat dit weekend van start gaat! ProX Racing Parts, met het hoofdkantoor in Nederland, en opgericht in 1975, is een echt motorcross merk dat haar producten wereldwijd gedistribueerd.

Mattijs te Riele, ProX Racing Parts Sales & Marketing Manager: “We zijn enthousiast over het partnerschap met de KNMV voor de Dutch Masters of Motocross en ONK Solo series, waardoor we uitstekend zichtbaar zijn. Met name de Dutch Masters of Motorcross is een professioneel evenement, waar ProX Racing Parts prima bij past! Ons merk groeit in veel regio’s van de wereld. Motorcross is de kern van onze business en deze motorcross is onderdeel van ons DNA.”

ProX Racing Parts is gespecialiseerd in hoogwaardige technische onderdelen, zoals zuigers, drijfstangen, krukassen, pakkingen, kleppen en lagers. Het productprogramma is de laatste jaren enorm uitgebreid met slijtdelen, zoals remdelen, lucht- en oliefilters, vering-onderdelen, kettingen en tandwielen. ProX Racing Parts is continu bezig om haar productassortiment uit te breiden om rijders over de hele wereld te voorzien van onderdelen van hoge kwaliteit voor vele applicaties.

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: ProX