Stefan Everts moet teen laten amputeren

Stefan Everts moet teen laten amputeren
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na Stefan Everts’ gedwongen ziekenhuisopname vanwege een botinfectie vorige week volgt nu slecht nieuws. Om erger te voorkomen -lees het verlies van zijn hele rechtervoet- moet de kleine teen van de ex-topcrosser worden geamputeerd.

Stefan was op bijna miraculeuze wijze aan de dood ontsnapt toen hij eind vorig jar werd getroffen door een levensbedreigende malaria-aanval. De operatie aan zijn teen was voorzien voor vandaag maar werd uitgesteld tot volgende dinsdag door de late levering van een antibioticamedicijn.

“Het is mentaal wel een stukje zwaarder geworden,” gaf ‘the Legend’ vanuit UZ Leuven toe op VTM Nieuws. “Maar ik ga zeker mijn kop niet laten hangen. Ik was goed bezig. Ik was weer vijf kilo bijgekomen. De conditie was ook weer een beetje op peil gekomen, dus ik ga dit niet laten hangen. We blijven gewoon verder knokken en werken en we kijken positief vooruit.”

De MXMag redactie wenst Stefan en zijn familie veel vechtlust en optimisme.

Foto: Vepix

 

Uw reacties