Stefan Everts verlaat hospitaal na teenamputatie!

Stefan Everts verlaat hospitaal na teenamputatie!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het stappen is nog even behelpen maar Stefan Everts mocht deze namiddag wel definitief het UZ in Leuven verlaten! Door een gevaarlijke botinfectie moest “S72” twee weken geleden zijn kleine teen laten amputeren.

In de nasleep van de zware malaria-aanval die de 46-jarige ex-motorcrosser trof, moest Stefan nog afrekenen met heel wat kwalen en kwaaltjes. Zo werd de tienvoudige wereldkampioen motorcross een maand geleden opnieuw gehospitaliseerd omwille van infectieproblemen. Een intensieve behandeling met antibiotica volgde maar om te vermijden dat de infectie zich verder zou verspreiden in de voet werd beslist om Everts’ kleine teen te amputeren.

Nu kan Everts zich thuis weer helemaal richten op zijn verder herstel. Stay Strong Stefan!

Foto:  ADAC press

Uw reacties