X

Vanavond een gloednieuwe MX Inside met Liam Everts en Vanluchene

We vragen Liam Everts het hemd van het lijf in onze nieuwste show. Hoe zou de zoon van tienvoudig wereldkampioen Stefan Everts naar zijn eerste seizoen in de 125cc toeleven? Ook hebben we wereldkampioen zijspan, Marvin Vanluchene, helemaal vanuit West-Vlaanderen bij ons aan tafel om terug te blikken op zijn eerste wereldtitel. Hij werd hierdoor de jongste wereldkampioen ooit! Hoe kijkt hij uit naar de seizoens-start in Lommel op 17 april? En natuurlijk co-host Marc de Reuver die in gaat op het hanteren van de gele vlag. De KNMV draaide recent een regel terug, en onze tafelgasten hebben daar vast ook een mening over. Tot slot hebben we tips voor een veiligere manier van aankopen via Motorcross Marktplaats. Kijken dus. Om 21.00uur op de Facebook, en Youtube van Living for the Weekend

Aandacht voor Motorcross actualiteiten, initiatieven en evenementen:
MX Inside brengt wekelijks updates uit de Motorcrosswereld. Zo is er veel aandacht voor veiligheid en wist bijvoorbeeld een initiatief als ‘De Strijd voor Motorcross’ al veel achtergrond informatie te verspreiden via de show. Heb je zelf een initiatief, actualiteit, evenement of ander nieuwtje wat we niet mogen missen, meld het ons. E-mail.

Over MX Inside:
‘Motocross Inside’ is een nieuwe gloednieuwe talkshow. Oftewel een motorcross-praatprogramma waarin met bekende en onbekende tafelgasten alle Motorcross actualiteiten, aanstaande evenementen, kampioenschappen, uitslagen en ander nieuws bespreken. De show word live uitgezonden om zo de fans zo goed mogelijk te kunnen betrekken in bij alle onderwerpen. Zo kunnen de fans live vragen stellen of beantwoorden én actief hun stem laten gelden in polls (meerkeuze-vragen) waarin wij om meningen vragen.

Waar te zien?
Fans kunnen dit programma elke week op een vaste dag en tijd gratis live volgen op de Facebook, en Youtube van Living for the Weekend. De startdatum en tijd, en natuurlijk de aankondiging van de tafelgasten volgt wekelijks.

Ook te luisteren via de Podcast:
Geen tijd om te kijken, maar wel de mogelijkheid om te luisteren? De show is nadien meteen ook beschikbaar op onze soundcloud zodat hij in alle rust teruggeluisterd kan worden.

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Living for the Weekend